Music

Brainpower over miljonair Boef: "Tof dat rappers nu verstandig zijn"

  1. Newschevron right
  2. Brainpower over miljonair Boef: "Tof dat rappers nu verstandig zijn"

2017 was het jaar van de Nederlandse hiphop. En al dat succes betaalt zich ook uit, want als we Boef mogen geloven is hij nu miljonair. RTL Boulevard sprak daarom met Brainpower over hoe Boef zijn fortuin heeft weten binnen te slepen en waarom de teksten bijna altijd gaan over drugs, geld en zoals presentator Beau van Erven Dorens het noemt 'bietchies".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

investeren

Boef is van niets opgeklommen en kan zichzelf nu een grote artiest noemen. Hoewel de rapper op social media graag laat zien waar hij zijn geld aan uitgeeft, is hij ook bezig met investeren. Volgens Brainpower is het niet altijd zo geweest, maar gaan ondernemerschap en rap nu steeds beter samen:"Rap is nu zo breed dat je als ondernemer die moves kan maken."

Verstandig

Een beetje opscheppen over geld mag dan ook wel van Brainpower. Tegelijkertijd ziet hij ook dat de rappers van nu verstandiger met hun geld omgaan. En dat vindt hij tof.

"Het is goed dat ze kunnen terugkijken over de jaren heen. Jay Z zegt bijvoorbeeld op zijn nieuwe plaat dat hij kunst koopt als investering voor zijn kinderen. Dat pikken mensen ook op."

Ster advertentie
Ster advertentie