Music

Fresku succesvol dankzij slimme marketing

  1. Newschevron right
  2. Fresku succesvol dankzij slimme marketing
Fresku die momenteel de aandacht op zich vestigt met de clip van 'Hedde Druksop', was afgelopen weekend te gast in Weekend WaX. Zo vertelde hij meer over de nieuwe video waarin hij verkracht wordt door Theo Maassen en over de werkdruk waar hij inmiddels mee heeft leren leven.


Verkrachting

Hatim en Riza kregen van Fresku te horen dat hij al zijn albumtracks op Maskerade singlewaardig vindt, maar dat hij daardoor ook een probleem had met de eerste release. Dat loste hij creatief op met regisseur Teemong, door een verkrachtingsscene met Theo Maassen te verwerken in de videoclip van Hedde Druksop. "Hoe kan je dan je eerste single droppen als ze allemaal singlewaardig zijn? Daarom dacht ik: Ik kom gewoon met een clip die niemand verwacht of wil zien, dat het daarna alleen nog mee kan vallen."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F46335047&show_artwork=true"></iframe>
{/source}


Twijfel

Fresku sprak in Weekend WaX ook met Hatim en Riza over het vorige album en de bijbehorende druk die hem uiteindelijk te veel werd. "Toen ik 'Twijfel' dropte kon ik niks meer schrijven. Door de positieve reacties in combinatie met de realiteit, zat ik in de put. Dat werd te veel voor mij, waardoor ik in een soort caveman-modus ging. Ik wist niet hoe ik daarmee om moest gaan."


Videoclip

Inmiddels gaat het Fresku voor de wind. De promotie van zijn album Maskerade gaat als een trein door foefjes zoals een schijnruzie met zijn platenbaas , een komische documentaire en natuurlijk de nieuwe videoclip van 'Hedde Druksop'.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/2-e6-LiGmps" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie