Music

Chris Brown brengt twee videoclips uit

  1. Newschevron right
  2. Chris Brown brengt twee videoclips uit
Chris Brown heeft in een korte tijd twee clips uitgebracht. De zanger nam video's op voor de tracks Deuces en No Bullshit van zijn Fan of a Fan mixtape.

Chris Brown en Tyga namen samen de videoclip van 'Deuces' op. Opvallend detail: Er zit een sample in van Rihanna's aankomende single Te Amo èn een heel klein stukje uit een beat die Timor gebruikt heeft tijdens de audities van So You Think You Can Dance.

De videoclip speelt zich af bij de Los Angeles rivier. Chris zingt en krijgt steun van Tyga en Kevin McCall in de zwart-witte videoclip. De track staat op de eerste mixtape 'Fan of a Fan' van Brown. Volgens Tyga vertelt Deuces het verhaal van een relatie waar de man uit wilt komen. Na een aantal pogingen om de relatie op rails te krijgen, besluit hij verder te gaan. Deuces is een afscheidsgroet. Je maakt van je vingers een peaceteken (de V) en zegt 'Deuces'.

Chris Brown - Deuces Ft. Tyga & Kevin McCallDe tweede single van Chris Brown heet No Bullshit. De video doet erg denken aan de vlammende clips van Trey Songz. Chris lijkt zich goed uitgeleeft te hebben in de video. Hij kust, likt en raakt de dame in de clip aan op haar gevoelige plekjes. Dit doet hij in de slaapkamer, onder de douche en zelfs op het dak.

De track staat zoals eerder genoemd op de Fan to a Fan mixtape van Chris Brown en Tyga, toch speelt de rapper geen rol in de video. Dat vind hij zelf alleen maar logisch. "Dat is als een man die ineens door je beeld loopt in de I Invented Sex video van Trey Songz. Daar ga je rare dingen van denken."

Chris Brown - No Bullshit

Ster advertentie
Ster advertentie