Music

Sef speelt de hoofdrol in nieuwe videoclip Mr. Probz

  1. Newschevron right
  2. Sef speelt de hoofdrol in nieuwe videoclip Mr. Probz
Mr. Probz heeft een nieuwe videoclip uitgebracht van het nummer 'Hate You'. In de video, die is geschoten door clipmaker Teemong, speelt rapper Sef de hoofdrol. De track werd afgelopen Valentijnsdag online gezet. Mr. Probz gebruikte de dag van de liefdesverklaringen, de dag van op het allerlaatste moment aangeschafte rozen en bonbons om een vurige song te lanceren over…haat.

Mr. Probz rapt en zingt in Hate You over de haat die de hoofdpersoon voelt omdat hij al in tijden geen adem meer heeft kunnen halen, in een liefdesrelatie die hij maar niet kan beëindigen. De haat na een mislukte liefde die veel te lang heeft geduurd. Maar nu valt hij niet langer meer voor de krokodillentranen en de nachtelijke telefoontjes.

We zien het personage van Sef vertwijfeld op de bank zitten, in de keuken, overal; stil starend in de verte, terwijl de vrouw naast hem zeurt, klaagt en ruziet. We horen haar niet; we horen alleen de muziek en zien hoe gelaten de serene hoofdrolspeler de klaagzang over zich heen laat komen.

Mr. Probz - Hate You

Ster advertentie
Ster advertentie