Music

DOWNLOAD: Beggin' For Love by Chippie, Just Me en Magic & Beyond

  1. Newschevron right
  2. DOWNLOAD: Beggin' For Love by Chippie, Just Me en Magic & Beyond
Vader DJ Chippie en zoon Just Me doken een half jaar geleden de studio in om een track te maken. Het project maakten ze nooit af en werd vergeten, maar daar kwam verandering in toen de mannen van Magic & Beyond voor een afrohouse beat aanklopten bij Chippie.

Tijdelijke download

Magic & Beyond kreeg de onafgemaakte productie en creëerde een dikke clubbanger van 'Beggin For Love'. Het werd een track die Chippie direct in zijn sets kon opnemen. Hij vond het ook geschikt voor de radio en klopte daarom bij FunX aan om het dit weekend als een exclusieve download weg te geven. Vrijdagavond in Weekend WaX vertelt hij er meer over. UPDATE: De track is inmiddels niet meer te downloaden.Hoge verwachtingen

Chippie hoopt dat Beggin For Love een dikke clubhit wordt en ook de charts bereikt. "DJ's en het publiek hebben Beggin For Love goed ontvangen, dus onze verwachtingen zijn hoog," vertelt Chippie aan FunX. Hij verklapte ook dat er al gesproken is over een opvolger. Natuurlijk weer met Just Me en de mannen van Magic & Beyond.

Ster advertentie
Ster advertentie