Music

Nas moet behoorlijk bedrag betalen aan Kelis

  1. Newschevron right
  2. Nas moet behoorlijk bedrag betalen aan Kelis
Nas moet de komende tijd diep in zijn buidel tasten. De rechter bepaalde maandag dat hij zijn ex-vrouw en kind tienduizend dollar per maand moet betalen. De rapper moet dit doen totdat hij de schuld van 300 duizend dollar heeft afbetaald bij zijn ex-vrouw.

Daarnaast moet Nas per direct de achterstallige alimentatie van 87 duizend dollar betalen. Het blijft niet alleen bij een bedrag voor de alimentatie, want de kosten van de rechtszaken 215 duizend dollar, mag hij de komende periode ook ophoesten. Zo bepaalde de rechter deze week.

Kelis en Nas liggen sinds vorig jaar mei in scheiding. Ze trouwden in 2005, maar gingen vier jaar later alweer scheiden. Dit gebeurde toen de 30-jarige Kelis 7 maanden zwanger was. Voor Nas worden het drukke tijden, want de zanger heeft nog een belastingschuld van 3,5 miljoen dollar openstaan.

Dit nieuws komt waarschijnlijk hard aan voor de rapper die binnenkort zijn cd met Damian Marley uitbrengt. Vanaf 18 mei ligt het album 'Distant Relatives' van Nas en de reggaezanger in de winkels. Het lijkt erop dat het grootste deel van de winst direct naar zijn ex-vrouw gaat. Misschien dat Nas even bij kan komen tijdens de tour die de twee artiesten gaan maken door Noord-Amerika en Europa. Voor meer info over Distant Relatives check je de Twitter pagina!
Ster advertentie
Ster advertentie