Music

Nino doet het met Edsilia Rombley

  1. Newschevron right
  2. Nino doet het met Edsilia Rombley
Nino releast in augustus ‘Boven de Horizon’, de single waarop hij samenwerkt met Edsilia Rombley. De rapper vertelt in de FunX ochtendshow dat de video al opgenomen is en dat hij daarin een ode brengt aan overleden BN’ers en Amerikaanse grootheden. Ook sprak Nino met Fernando over de verschillende tv programma's waarin hij de komende tijd te zien is.

Een week met je vader

Nino ken je als rapper, maar de komende tijd is hij ook te zien in verschillende tv-programma’s. Zo was hij woensdag nog te gast bij Tour Du Jour en zal hij binnenkort ook zijn opwachting maken in het KRO-programma 'Een week met je vader'. In de laatstgenoemde deze show probeert de rapper een band op te bouwen met zijn biologische vader. Nino kent zijn vader wel, maar heeft weinig met hem: "Ik mag bepalen wat we gaan doen, dus welke activiteiten. Ik weet toevallig dat mijn vader een goede voetballer was en dat hij goed was in vechten. Ik wil met Melvin Manhoef (Muay Thai, kickbokser) een privéles gaan volgen met mijn vader. Ik wil gewoon zien wat hij kan, want ik hoor al die verhalen en ik wil het gewoon zelf zien."

Overleden iconen

Nino vertelde presentator Fernando dat de clip van Boven de Horizon inmiddels al opgenomen is. Hij wilde met de video een fantasie visualiseren van het hiernamaals."We zitten in een soort van hemel, de achtergrond is helemaal wit. Alle namen (personen) die ik in het lied noem, zie je op de achtergrond op grote foto’s," aldus de rapper. Nino schreef het nummer al in 2008, maar heeft het sindsdien vaak moeten aanpassen door de dood van meerdere beroemdheden. De track met Edsilia Rombley is de opvolger van 'Superheld', de single met Singa die momenteel op FunX te horen is.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F48153695&show_artwork=true"></iframe>
{/source}

Een week met je vader

Mixtape

Nino's laatste album ‘Stille Wateren, Diepe Gronden’ kwam eind april uit. Wat opvalt is dat op de cover een kinderfoto van Nino te zien is. "Ik wilde het album tijdloos maken. Als je er over drie jaar naar kijkt dat je niet denkt: hij is echt veranderd", aldus de rapper. Nino zit niet stil en is inmiddels al druk bezig met een nieuw project. Hij vertelt in Start dat er voor de zomer nog een mixtape uitkomt.


Ster advertentie
Ster advertentie