Music

K'Naan brengt Bang Bang uit als opvolger Wavin' Flag

  1. Newschevron right
  2. K'Naan brengt Bang Bang uit als opvolger Wavin' Flag
De opvolger van K'Naan's Wavin Flag is het nummer Bang Bang. Hierin rapt de Somaliër en het zingen laat hij over aan Adam Levine, de leadzanger van de groep Maroon 5. De videoclip van Bang Bang is geregisseerd door Anthony Mandler, die onlangs nog verantwoordelijk was voor Drake's Find Your Love, Christina Aguilera's You Lost Me en Usher's There Goes My Baby.

Het uptempo nummer Bang Bang is één van de twee clips die K'Naan de komende tijd uitbrengt. Hij heeft ook een videoclip opgenomen voor het nummer Fatima dat hij opgedragen heeft aan zijn jeugdvriendin die omkwam tijdens de burgeroorlog in Somalië.

K'Naan vergelijkt het Fatima-verhaal met een Bollywoodfilm. "Ik ben met Fatima opgegroeid. Later in ons leven kregen we een relatie. Het was tijdens de oorlog in Somalië. Kort daarna besloot mijn familie naar de Verenigde Staten te vluchten. Ik beloofde Fatima terug te keren, maar drie dagen nadat ik vertrokken was is ze vermoord." Voor de video is een Bollywood-setting gebruikt omdat K'Naan denkt dat dat de enige manier is waarop het nummer volledig tot zijn recht zal komen. "In de videoclip zullen ook een aantal beelden te zien zijn van mijn kinderjaren."

Zowel Bang Bang als Fatima staan op K'Naan's derde studio-album Troubadour.

K'Naan - Bang Bang (Ft. Adam Levine)

Ster advertentie
Ster advertentie