Music

Jay Sean releast Freak met 'broers' Rishi Rich en Juggy D

  1. Newschevron right
  2. Jay Sean releast Freak met 'broers' Rishi Rich en Juggy D

Jay Sean gaf onlangs in een FunX interview aan dat hij veel nieuwe muziek had opgenomen, maar dat de songs niet in Europa of Azië uitgebracht werden door Cash Money Records. De landen waar hij populair was, kregen niets van zijn muziek te horen. Daarom vertrok Jay bij het label en keerde terug naar zijn vertrouwde omgeving in Londen. Dit weekend heeft hij het eerste goedmakertje gedeeld met zijn fans die lang hebben moeten wachten. Je hoorde vanochtend in de NandoLeaks: 'FREAK', een samenwerking van Jay Sean met zijn vrienden Rishi Rish en Juggy D, onder de vertrouwde naam 'The Rishi Rish Project'.

Broers

Jay Sean noemt Rishi Rish en Juggy D zijn broers: "Wij zijn als broers, zo is het altijd al geweest en zo zal het altijd blijven. We hebben veel gelachen en lol getrapt tijdens de opnames van Freak. Ik hoop dat de fans minstens zoveel zullen genieten van het nummer als wij."

Dance With You

Je leerde Jay Sean in de beginjaren van FunX kennen als een urbandesi/R&B-zanger die vooral tracks maakte met Rishi Rish en Juggy D. Jay scoorde zijn eerste grote hit 'Dance With You (Nachna Tere Naal)' onder de naam 'The Rishi Rish Project'. De track kwam uiteindelijk ook op Jay Sean's debuutalbum 'Me Against Myself' te staan, net als de andere FunXhits 'Eyes On You' en 'Stolen'.

Ster advertentie
Ster advertentie