Music

Fouradi zingt "Daar Gaat Ze" van Clouseau

  1. Newschevron right
  2. Fouradi zingt "Daar Gaat Ze" van Clouseau
Mo en Brahim weten de harten in België sneller te doen kloppen met hun versie van de immense Clouseau hit "Daar Gaat Ze". De broertjes staan bij onze zuiderburen op nummer één met hun FunX hit "Gefocust". Om die reden waren ze te gast in de Top 50 show van radiostation MNM waar ze gevraagd werd of ze de oude Vlaamse hit wilden zingen. Natuurlijk zeiden de Fouradi's volmondig 'Ja!'
Klik hier voor de beelden van het live optreden!

Deze keer geen raps, geen snelle beats, maar een akoestische sessie waarbij Mo aftrapt met het nummer. Brahim neemt daarna de microfoon over en zorgt ervoor dat de studiosessie een mooi vervolg krijgt. Dit optreden van de Fouradi's komt voor uit de eerste plaats die ze in de MNM Top 50 bezetten met hun FunX hit "Gefocust".

"Daar Gaat Ze"
In het live optreden zingen de mannen de grote hit van Clouseau. In 1990 stond "Daar Gaat Ze" negen wekenlang op nummer twee in Nederland en bereikte de eerste plaats in België. Het debuutalbum "Hoezo?" van de Vlaamse groep brak in 1989 al alle verkooprecords bij onze zuiderburen. Zouden de Mo en Brahim deze oude hit kunnen doen herleven? Check het hieronder!

Mo en Brahim Fouradi zingen live "Daar Gaat Ze"
Clouseau - Daar Gaat Ze
De nummer één: Fouradi - Gefocust!

Ster advertentie
Ster advertentie