Music

FunX Dance Weekend met Firebeatz en Roul and Doors

  1. Newschevron right
  2. FunX Dance Weekend met Firebeatz en Roul and Doors
Het is weer bijna weekend! Dat betekent dat het FunX Dance Weekend je tegemoet komt. Roul and Doors, Gers Pardoel, Firebeatz, Dennis van der Geest en Prime & Waxfiend zijn verantwoordelijk voor twee waanzinnige avonden.


Vrijdag

Vrijdag om 19.00 uur trappen we af met Gers Pardoel in Weekend WaX. De Rotterdamse Brabander is al jaren bezig met muziek maken, maar bracht onlangs pas het debuutalbum 'Deze Wereld Is Van Jou' uit. De eerste single 'Ik Neem Je Mee' staat inmiddels al drie weken in de XChart.

De FunX Dance DJ's van vrijdag zijn de mannen van Firebeatz. Deze boys maken de ene naar de andere banger, zoals een remix voor James Blunt. Je hoort ze vanaf 21.00 uur een uur lang met hun favoriete platen.Goodness

Vanaf 22.00 uur is het tijd voor de beste r&b, dancehall en hiphop. Dj Prime en Waxfiend serveren je een uur lang de lekkerste tracks in de Goodness mixshow.


Zaterdag

Zaterdag gaan we een uur lang in de mix met dj Dennis van der Geest. Ja, je leest het goed. De ex-judoka met tientallen titels staat tegenwoordig achter de draaitafels. Dat hij kan draaien bewijst vanavond nogmaals live in jouw FunX Dance Weekend!

Club Sessions

Roul and Doors nemen het stokje over van Dennis en verzorgen tussen 22.00 en 23.00 uur de FunX Dance Club Sessions. Momenteel timmeren ze keihard aan de weg met hun releases op het Defected label. Je vindt ze onder andere in de FunX Dance chart met de hit Trinidad, samen met Michael Mendoza. Deze zaterdag laten ze ook een exclusieve Pressure remix horen in hun set van Nadia Ali, Starkillers & Alex Kenji.

Ster advertentie
Ster advertentie