Music

Nieuwe Mr. Polska en Boaz video: Hausa Wausa

  1. Newschevron right
  2. Nieuwe Mr. Polska en Boaz video: Hausa Wausa
Mr. Polska en Boaz v/d Beatz zijn na een hete zomer weer helemaal terug met de nieuwe videoclip van Hausa Wausa. De track is niet afkomstig van Polska's laatste album Waardevolle Gezelligheid, omdat de rapper weer iets nieuws wilde laten horen.

Andere muziek

Polska vertelt State Magazine dat hij en Boaz inmiddels flink wat stappen hebben gemaakt. "We maken andere muziek, de structuur van nummers zit bijvoorbeeld ook wat anders in elkaar." Dit trap-nummer met een flinke portie happy hardcore en een gekke bubbling drop is daar volgens hem een goed voorbeeld van. "Net als Allermooiste Feestje is het draaibaar, Boaz kan zich uitleven en het publiek reageert er goed op."

State Awards

Op 15 november worden de State Awards uitgereikt, waar Mr Polska en zijn collectief Nouveau Riche vaak genomineerd zijn. Zo maken ze onder andere kans op de award voor beste artiest (Mr Polska), beste groep (Nouveau Riche), beste album (Mr Polska) en beste single (Jebroer en Mr Polska). Tevens is Boaz van de Beatz genomineerd voor beste producer van het jaar. Het Nouveau Riche collectief zal tijdens de awardshow, waar FunX mediapartner van is, ook een optreden verzorgen.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/-GNmX9Jjths" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie