Music

RedOne lanceert aanstormend talent: Mohombi

  1. Newschevron right
  2. RedOne lanceert aanstormend talent: Mohombi
Volgens kenners wordt Mohombi's nummer 'Bumpy Ride' een track die deze zomer op veel Amerikaanse mp3 spelers te beluisteren is. Via de Twitter van topproducer RedOne was al te lezen over dit aanstormende talent met de naam Mohombi Moupondo. Met Bumpy Ride brengt de zanger binnenkort zijn debuutsingle uit. Daarop is ook een remix van dj Chuckie te vinden.

Mohombi - Bumpy Ride


Samen met de single Bumpy Ride worden er ook een viertal remixen van het nummer gelanceerd. Een van de remixen is gemaakt door onze eigen dj Chuckie. De Nederlander doet het sinds zijn doorbraak 'Let's Kick The Bass in Miami Bitch' steeds beter in de Verenigde Staten.

Mohombi - Bumpy Ride (Chuckie remix)


Mohombi Moupondo is de eerste artiest die uitkomt via RedOne's label 2101 Records. De zanger woont al enige tijd in Los Angeles, maar heeft een Zweedse achtergrond. Mohombi is geboren in Stockholm en is een mengsel van een Zweedse moeder en een vader van Congolese afkomst.

Met zijn broer vormde Mohombi Group Avalon waarmee ze vooral in Afrika enkele successen kenden. In die tijd heeft het duo samengewerkt met bekende artiesten als Bob Sinclar, Kaysha en Mohamed Lamine (Rai n b Fever). Ook traden ze op met Ginuwine, Montel Jordan en Angie Stone.

Meer info over Mohombi vind je via:
- Facebook
- Twitter
- Myspace

Group Avalon Ft. Million Stylez - Fukuma

Ster advertentie
Ster advertentie