Music

Sexy Hadise in 'Mesajımı Almıştır O' video

  1. Newschevron right
  2. Sexy Hadise in 'Mesajımı Almıştır O' video
De Turkse zangeres Hadise is na een korte stilte door The Voice of Turkey, weer helemaal terug met de nieuwe videoclip van Mesajımı Almıştır O. Het is alweer de derde single van haar album, na Superman en Aşk Kaç Beden Giyer?.

Videoclip

De videoclip van Hadise's 'Mesajımı Almıştır O' is net als de video van haar voorgaande single geregisseerd door haar zus en manager Hülya Açıkgöz. De styliste is net als in de eerdere video ook weer haar zusje Derya.

Eigen stijl

Terwijl Hadise in de bloei van haar leven is in Turkije, probeert de media haar soms zwart te maken. Zo worden foto's van Hadise, door een paar Turkse showbizsites vergeleken met fotoshoots Beyoncé. De vergelijking met Beyoncé stoort de zangeres niet, maar ze kan wel kwaad worden als men zegt dat ze de stijl van de wereldster heeft gekopieerd. Hadise vindt dat ze een eigen sexy stijl heeft en dat laat ze ook merken in de videoclip van 'Mesajımı Almıştır O'.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/IzDcyLlERcQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie