Music

Doodsoorzaak Michael Jackson bekend?

  1. Newschevron right
  2. Doodsoorzaak Michael Jackson bekend?
Wijlen Michael Jackson heeft een dodelijke dosis Propovol toegediend gekregen, via zijn been. En politieonderzoek wijst uit dat dokter Conrad Murray dat probeerde te verhullen. Dokter Murray vertelde de politie, dat hij een kleine hoeveelheid Propvol had geinjecteerd, namelijk 2.5 ml. Maar volgens Dokter John Dombrowski, die het politierapport op verzoek heeft onderzocht, klopt daar niets van! Er zijn namelijk lege flesjes gevonden in Michaels slaapkamer.

Volgens Dombrowski is 2.5 ml niet genoeg om iemand te laten slapen, laat staan doden. Michael Jackson moet dus veel meer Propovol in zijn lichaam hebben gehad, toen hij overleed. Ook uit het ziekenhuis verslag blijkt, dat er genoeg was toegediend, om hem onder narcose te brengen. Dokter Murray liegt dus, volgens de onderzoeker.

In de slaapkamer van Michael Jackson is een klein flesje Propovol gevonden van 20 ml. Het flesje was leeg. Verder vond de politie een geheim kastje. Daarin stonden talloze flesjes Propovol, waaronder een leeg flesje van 100ml.

Dokter Dombrowski en de politie gaan er vanuit dat Michael Jackson via een buisje vastzat aan het flesje van 100 ml. Waarschijnlijk hield Michaels dokter het niet goed in de gaten en druppelde Propovol gewoon door. En dat is ongehoord, aldus Dombrowski. Dokter Murray verklaarde zelf dat hij Michaels slaapkamer verliet om naar de wc te gaan.

Als dokter Murray echt een fles van 100 ml heeft laten leeglopen in Michaels lichaam, dan is dat veertig keer meer dan de 2.5 ml die in zijn verklaring staan.

Heeft dokter Murray Michael Jackson per ongeluk vermoord? Wat denk jij?

Ster advertentie
Ster advertentie