Music

Futuristische videoclip voor rapper Metz

  1. Newschevron right
  2. Futuristische videoclip voor rapper Metz
Metz neemt je met zijn eerste single G-House mee naar een muzikale 3D-wereld waarin house en hiphop samengesmolten zijn. Hij noemt het zelf gangster house en introduceert het verkleed als astronaut vanuit de ruimte.

We hebben een tijdje moeten wachten op de nieuwe single van Metz, omdat de rapper druk bezig was met de opening van zijn eigen loungeclub in Utrecht. Muziek stond daarom even op de tweede plaats, maar na de officiƫle opening van de FezzLounge begon de muzikale geest van Metz weer te kriebelen.

G-House is afkomstig van het Metz album 'Maximus de Burgemeester'. Op het album vindt je naast solotracks ook verschillende samenwerkingen met grote namen uit de Nederlandse muziekscene. Het zou zonde zijn om de lange lijst in te korten, dus bereid je maar vast voor. De artiesten die hun steentje bijgedragen hebben aan de cd van Metz zijn: Brainpower, The Opposities, De Jeugd van Tegenwoordig, Dicecream, Tim Beumers, Negativ, Kempi, Bang Bang, Lloyd Demeza, Salah Edin, Broadway Beats, Reverse, Big2 en Tease.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/BFmG5FrEojQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie