Music

Broer Nicki Minaj schuldig aan misbruik stiefdochter (11)

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Broer Nicki Minaj schuldig aan misbruik stiefdochter (11)

Nicki Minaj kan haar broer Jelani Maraj binnenkort waarschijnlijk bezoeken in de gevangenis. De 38-jarige man is namelijk schuldig bevonden aan het seksueel misbruiken van zijn (destijds) 11-jarige stiefdochter. Het openbaar ministerie eiste eerder deze week een gevangenisstraf van 25 jaar tot levenslang tegen Maraj.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verkracht

De officier van justitie vertelde in de rechtszaal dat Jelani Maraj het meisje meerdere malen verkrachtte tussen april en november 2015. Dat deed hij terwijl de moeder aan het werk was. Een van de getuigen tijdens de rechtszaak was het achtjarige broertje van het meisje. Het jochie dat nu tien jaar oud is, vertelde onder andere dat hij een keer de kamer binnenliep terwijl zijn zus aangevallen werd. De rechter maakt op 14 december de definitieve straf bekend.

Ontkend

Jelani werd in december 2015 gearresteerd, maar kwam vrij na een borgsom van 100.000 dollar. Hij heeft de beschuldigingen altijd ontkend. Het is nog onbekend of Maraj in beroep gaat.

Slachtoffer?

Ben jij ook een slachtoffer van seksueel geweld? Doe dan aangifte bij de politie. Zo kan de politie de dader opsporen en ervoor zorgen dat het anderen niet overkomt. Vragen? Bel het Centrum Seksueel Geweld.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie