Music

UPDATE: 'Shakira beroofd van ring tijdens concert'

  1. Newschevron right
  2. UPDATE: 'Shakira beroofd van ring tijdens concert'
Shakira is vorige week tijdens haar concert in Mexico van haar ring beroofd. De zangeres liep langs het publiek waarbij ze sommige fans een hand gaf. Een van deze mensen was zo brutaal om de ring van haar vinger af te trekken. De Colombiaanse popster draaide zich verschrikt om en keek vervolgens verbaasd naar haar hand. Ze besloot dat het concert niet verpest mocht worden voor de overige fans en liep vervolgens verder met de microfoon in haar hand. Bekijk de beelden hieronder!

Shakira staat momenteel samen met El Cata op de 22e positie in de XChart met het nummer Rabiosa. Je vindt haar bovendien terug in de Latin Top 30. Van het nummer is ook een Engelstalige versie met Pitbull gemaakt.

Update:
Volgens de Amerikaanse roddelsite TMZ is de ring van Shakira niet gestolen. De manager van de zangeres, Joseph Carozza, heeft dit aan het personeel van TMZ bevestigd."There is no truth to this report. A fan grabbed her hand and she looked down. Her ring is still visible on her hand as she continued to walk through the crowd", aldus Joseph.
Ster advertentie
Ster advertentie