Music

Kempi ziet zichzelf terug in Jezus

  1. Newschevron right
  2. Kempi ziet zichzelf terug in Jezus
Op de albumcover van Kempi's laatste album 'Du Zoon' staat de Eindhovense rapper afgebeeld als een heilige. In een interview vertelt de rapper waarom hij voor de opmerkelijke afbeelding gekozen heeft.

"Daar heb ik zelf voor gekozen. Niet omdat ik wonderen kan verrichten zoals Jezus dat deed, maar omdat ik voel wat hij heeft meegemaakt. Ik heb de Bijbel gelezen en ik lijd ook aan bepaalde dingen. Toen Jezus op aarde kwam, werd hij ontvangen met liefde. Daarna werd hij vreselijk gehaat. Soms word ik ook gehaat in de media, dat zie ik dus terug in mij van Jezus. Je ziet dat ik achteraf gelijk heb gekregen om zo’n cover te maken. Wat mij betreft een goede keuze, dus."

Verder zegt Kempi dat hij zijn album 'bananas' vindt:
"Het is een totaal andere sound en de collabo's zijn met alleen maar mensen die hot zijn. De meeste tracks waren al af. Alleen de puntjes moesten op de i gezet worden. De featurings moesten ook nog gedaan worden, maar daar had ik dus geen tijd voor. Die zijn uiteindelijk gedaan door Winni, RBdjan, Sjaak, Salah Edin, Klemma en Jalise. Dus check mijn album! Je weet toch!"

De rapper vertelt dat hij schrijft over dingen die hem pijn doen. Zijn gevoelens zet hij op papier. Hij praat er niet over.

Tip van Kempi: "Luister naar mijn tracks, en je leert de echte Kempi kennen."

Check hier het hele interview met Kempi

Ster advertentie
Ster advertentie