Music

Top Notch tekent Zuid-Afrikaanse Jack Parow

  1. Newschevron right
  2. Top Notch tekent Zuid-Afrikaanse Jack Parow
Hiphoplabel Top Notch tekent na Lucky Fonz III nu de Zuid-Afrikaanse rapper Jack Parow. Het is niet de broer van Johnny Dep in de derde piratenfilm, maar hij oogt wel even excentriek als Sparrow met zijn grote pet.

In een interview met 3voor12 zegt Kees De Koning dat hij op aanraden van Willem (The Opposites) contact met Parow zocht. Dat resulteerde in een zes uur durend gesprek met zijn platenbaas op de luchthaven van Frankfurt. "Hij ging snowboarden in Frankrijk en had een overstap in Frankfurt. We hebben zes uur lang gesproken over hiphop, over de markt en dat ze daar nog alles fysiek uitbrengen. Het is heel grappig, het voelt alsof je met een ver familielid spreekt door die taal."

Het lijkt erop dat Top Notch steeds internationaler gaat. Damaru is geslaagd in Nederland, The Opposites en De Jeugd van Tegenwoordig doen het goed bij de Belgen, terwijl Kempi en Jayh niet mogen klagen op Curaçao.

Aankomende zomer brengt Jack Parow zijn album uit in Nederland, maar deze week wordt de single 'Cooler as Ekke' al gepromoot. Het maken van een nieuwe videoclip of nieuwe artwork is onnodig. De huidige clip past goed bij het Top Notch idee. Toch is er een kans dat er nog een Nederlands tintje aan de samenwerking komt. Het idee van Willy om een plaat met Jack Parow op te nemen, gaat er vrijwel zeker van komen.Alleen is het ng nietOf in Nederland, of The Opposites gaan naar Zuid-Afrika.”

Jack Parow - Cooler as EkkeNa het succes van de Zuid-Afrikaanse groep Die Antwoord lijken de deuren wagenwijd open te staan voor Jack Parow. Daarnaast is er nog een link tussen de groepen. Ze hebben namelijk al eerder samengewerkt op de track 'Doos Dronk' en 'Wat Pomp'.

Die Antwoord - Wat Pomp Ft. Jack Parow


Die Antwoord - Doos Dronk Ft. Jack Parow & Fokofpolisiekar
Ster advertentie
Ster advertentie