Music

Tabitha is terug met twee nieuwe tracks: "Dit zijn de feel good songs!"

  1. Newschevron right
  2. Tabitha is terug met twee nieuwe tracks: "Dit zijn de feel good songs!"

Een van de meest gestreamde vrouwelijke zangeressen van Nederland was vanmorgen aanwezig in de FunX-studio: Tabitha! Deze dame is namelijk back met niet één, maar twee nieuwe singles. Na de megahit Hij Is Van Mij met Kris Kross Amsterdam en haar solosingle Het Spijt Me Niet, laat Tabitha haar heerlijke stem dit keer horen op dansvloertracks Suave en Work It met Chivv. In Start met Fernando vertelde ze meer over haar nieuwe muziek.

Feel good

Vanaf vanavond zijn de twee nieuwe tracks te beluisteren. Ze zullen terechtkomen op Tabitha's nieuwe album, dat de opvolger van HIT-SIG wordt. Volgens de zangeres zelf wordt dat een soort Gevonden in Verdwalen 2.0, alias een nieuwe versie van haar debuutalbum. Daar komen diepzinnige tracks op, maar Work It en Suave zijn de partytunes van het project. "Dit zijn de feel good songs!"

"Het gaat om de vibe en the feel die je krijgt van het liedje. Dat je gewoon wilt bewegen. Soms is dat ook prima, het hoeft niet altijd diepzinnig te zijn!"

Twee levens

Het is duidelijk dat Tabitha hard werkt. De zangeres vertelt Fernando dat ze eigenlijk een dubbelleven leidt: in het weekend het nachtleven voor shows en doordeweeks van 9 tot 5 met meetings en studiosessies. Een gezonde lifestyle is volgens haar een must om dit vol te houden: "Ik eet geen rotzooi en drink niet echt." Dat gezonde leven werpt zijn vruchten af, want haar stem klinkt zelfs 's ochtends in de studio bij het spelletje met Fernando helemaal on point!

"Ik leef een soort van twee levens."

Ster advertentie
Ster advertentie