Nandoleaks

Kempi over No Love: ''Met Anouk leek het alsof ik met mijn ex sprak''

  1. Newschevron right
  2. Kempi over No Love: ''Met Anouk leek het alsof ik met mijn ex sprak''

Anouk en Kempi hebben allebei al heftige dingen meegemaakt als het gaat om relaties. Het lijkt qua muziek misschien een niet zo voor de hand liggende combinatie - voor Kempi was het al een lang gekoesterde droom: samenwerken met Anouk. Fernando sprak met de rapper in zijn podcast Nandoleaks: Real Talk over zijn bekering tot de islam, de moeilijke periodes in zijn leven, zijn twee grote liefdes en zijn aankomende single No Love met Anouk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Emotioneel moment

Het plan voor een samenwerking tussen Anouk en Kempi bestond al langer, maar hoe dat precies zou gaan klinken was nog één groot vraagteken. ''Ik vind haar de meest geniale artiest die er bestaat in Nederland, het is een ander level.'' Maar toen hij Anouks deel van No Love stuurde, wist Kempi het gelijk.

''Ik moest gewoon huilen. Het voelde zo emotioneel voor mij, ik kan het niet beschrijven. Het was alsof het bij mij hoorde.''

Klap in het gezicht

Toen Kempi werd opgepakt vanwege de inmiddels veelbesproken ruzie met zijn ex, werd het voor iedereen een stuk duidelijker waar het nummer over ging. Maar helaas wou Anouk afstand nemen van de track, omdat het zou lijken alsof ze partij koos.

''Het was een klap in mijn gezicht, het deed echt pijn. Maar ik wou dat niet tegen Kees zeggen, want ik was zo blij dat hij het had geregeld. Uiteindelijk heeft Top Notch haar weer benaderd.''

De clip van No Love is gisteren opgenomen, dus binnenkort is het eindresultaat te bewonderen bij FunX!

Ster advertentie
Ster advertentie