News

Het nieuwe YouTube fenomeen: video's van vrouwen die doen alsof ze je vriendin zijn

foto: YouTube: TingleBelleAsmr
  1. Newschevron right
  2. Het nieuwe YouTube fenomeen: video's van vrouwen die doen alsof ze je vriendin zijn

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Als je single bent, kan het soms nogal eenzaam zijn als je 's avonds weer alleen je bed in kruipt. In dat geval is er ASMR Girlfriend Roleplay. Dit zijn meisjes die zichzelf filmen terwijl zij in bed liggen, lieve woordjes fluisteren en soms voorzichtig het beeld kussen of strelen. Het is bijna alsof je met je vriendin in bed ligt. Morad en Shay belde Guus Voorham op. Hij deed onderzoek naar deze Girlfriend Roleplays, en maakte er zijn afstudeerfilm Alone Together van.

ASMR girlfriend

De populariteit van deze ASMR Girlfriend Roleplays blijft maar stijgen. Op YouTube halen deze dames wel honderdduizenden views. Guus legt uit waarom: ''Wat je veel ziet in de reacties is dat het helpt om te slapen, dus misschien is het zo populair omdat veel mannen een laptop in hun bed leggen en in slaap vallen terwijl de video aanstaat.''

fetish

De makers van deze Girlfriend Roleplays ontkennen stellig dat het seksueel is, alleen soms lijkt het volgens Guus toch wel een beetje zo. Sommige mannen zouden deze filmpjes kunnen ervaren als een soort fetish.''Het is wel geassocieerd met seks op dezelfde manier dat knuffelen dat ook is, maar het is niet per se seksueel,'' zegt de documentairemaker.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie