OMG

Japanse zwerfkat wordt verdacht van poging tot moord

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Japanse zwerfkat wordt verdacht van poging tot moord

Een bejaarde vrouw uit Japan is zwaargewond in haar huis gevonden. De politie deed natuurlijk onderzoek naar wat er gebeurd was en kwam er al snel achter dat iemand had geprobeerd om de vrouw te vermoorden. Maar nu komt het: de dader was geen mens. Hun conclusie: een moordlustige zwerfkat is de dader!

snijwonden

De 82-jarige Mayuko Matsumoto was al bijna niet meer in leven toen de politie haar in haar huis vond. De agenten gingen meteen uit van een poging tot moord, omdat de bejaarde meer dan twintig snijwonden op haar lichaam had. Dat is niet echt normaal natuurlijk. Met spoed werd de Japanse opgenomen in een ziekenhuis, waar ze op dit moment stabiel is.

zwerfkat

Natuurlijk dachten de rechercheurs dat de vrouw was aangevallen door een menselijke indringer. Maar na grondig onderzoek in het huis, hadden ze letterlijk nul aanwijzingen dat iemand het huis was binnengedrongen.

klauwen

Het was dus wachten op de uitslag van de onderzochte snijwonden. En wat bleek? De snijwonden waren niet veroorzaakt door een mes of iets dergelijks, maar door de klauwen van een kat. Maar hoe vind je nou de juiste kat? De rechercheurs onderzochten alle zwerfkatten in de buurt van het huis. Op de klauwen van één van de dieren, werden bloedsporen gevonden. De zwerfkat is nu hoofdverdachte en wordt misschien wel aangeklaagd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie