OMG

Afgewezen jongen denkt meisje om te kopen, maar dat loopt niet zoals gepland

foto: Twitter: Leagalicious
  1. Newschevron right
  2. Afgewezen jongen denkt meisje om te kopen, maar dat loopt niet zoals gepland

De 17-jarige Leagan Wilson had niet echt zin een date met een vage kennis uit haar jeugd. Dat kan natuurlijk, maar de jongen in kwestie was het er niet mee eens. Hij dacht de afwijzing wel even terug te kunnen draaien door zijn creditcardgegevens door te sturen. Daarmee mocht ze alles kopen 'wat haar hart begeerde'. En dat liet Leagan zich geen twee keer vertellen.

Springkussen

In eerste instantie was ze niet van plan er iets mee te doen, maar ze raakte een beetje geïrriteerd doordat hij dacht dat hij een relatie kon 'kopen', vertelt ze aan Daily Mail. Leagan besloot daarom een springkussen voor zichzelf te kopen. Via Twitter nodigde ze al haar vrienden uit op haar springkasteelfeestje.

{twitter https://twitter.com/leagalicious/status/910712818625925120}

Kipnuggets

Leagan kende de jongen van een zomerkamp uit haar jeugd. Toen hij haar op date vroeg, liet ze weten geen interesse te hebben. Hij wilde haar wel met rust laten, maar vond dat ze het wel verdiende om 'verwend' te worden. Daarna stuurde hij zijn creditcardgegevens door.

''Naast het springkasteel heb ik nog wat kipnuggets gekocht en that's it.''

Duur grapje

De grap kostte maar liefst 1.000 dollar. De jongen was niet blij toen hij de afschrijving van zijn creditcard zag. ''Wat is dit? Heb je nu echt een fucking springkussen gekocht?''

Heldin

Op Twitter wordt Leagan ontvangen als een ware heldin. En een springkussenfeestje zien ze ook wel zitten!

Ster advertentie
Ster advertentie