OMG

Big Seans ex doet zijn track 'I Don't Fuck With You' bij Lip Syn Battle

foto: YouTube: Lip Sync Battle
  1. Newschevron right
  2. Big Seans ex doet zijn track 'I Don't Fuck With You' bij Lip Syn Battle

Shade, shade en nog eens shade! Big Seans ex-verloofde, Naya Rivera, doet zijn track I Don't Fuck With You tijdens de Lip Sync Battle. En daarmee geeft ze haar relatie met de rapper nog best een goede trap na. De actrice, die vooral bekend is van de serie Glee, rapt alle woorden feilloos mee en heeft een soortgelijke outfit aan als haar ex-hubby in z'n kast zou hebben hangen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vanavond wordt de hele versie uitgezonden op de Amerikaanse televisie, waarna het optreden ook op hun YouTube-kanaal wordt geplaatst.

ingewikkelde situatie

De twee raakten begin 2013 via Twitter met elkaar in contact en waren in oktober van dat jaar al verloofd. Maar de relatie duurde niet lang, want in 2014 was het einde verhaal. Big Sean verbrak de verloving, omdat hij haar woede-uitbarstingen, dreigementen en jaloezie zat was. Althans, dat is wat de Amerikaanse website TMZ schrijft. Maar Naya ziet het heel anders. Ze was, of is, ervan overtuigd dat haar ex-lover de verloving verbrak, omdat hij vreemdging met Ariana Grande, met wie hij daarna een relatie kreeg.

stabiele lobi

Inmiddels is Big Sean al een tijdje gelukkig met zangeres Jhené Aiko. Ze zijn een koppel sinds 2016 en hebben zelfs een gezamenlijk album gedropt, genaamd: TWENTY88.

Ster advertentie
Ster advertentie