OMG

31-jarige Pascal wint €1.026.000 bij miljoenenjacht

foto: YouTube: Postcode Loterij
  1. Newschevron right
  2. 31-jarige Pascal wint €1.026.000 bij miljoenenjacht

Zijn vrouw kon het moeilijk geloven toen Pascal haar probeerde te vertellen hoeveel hij gewonnen had bij het RTL-programma Miljoenenjacht. De 31-jarige Limburger won namelijk een prijs van maar liefst 1.026.000 euro!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Finale

De vader van twee kinderen wist in de finale van Miljoenenjacht precies de goede koffers te openen. De biedingen van de bank liepen op van 78.000 euro naar 763.000 euro, maar Pascal bleef doorspelen. Toen hij nog één koffer moest openen en de koffer met het laagste bedrag koos, kreeg hij van de bank een bod van ruim een miljoen euro. Pascal durfde niet meer verder te spelen, accepteerde het bod en werd als een van de weinigen daadwerkelijk miljonair in Miljoenenjacht!

Winnaars

Pascal was niet de enige die dit bedrag mee naar huis mocht nemen. Zoals altijd ging Winston Gerschtanowitz ook bij de 'bingo-winnaar' thuis langs om hetzelfde bedrag uit te keren. Dit maal belde hij aan bij een jong stel dat al meteen in de tranen schoot toen ze de presentator voor de deur zagen staan.

"Dat ons dit overkomt, dat kun je gewoon niet bevatten."


Screenshot RTL Miljoenenjacht

Record

Overigens heeft Pascal geen recordbedrag gewonnen. De hoogste prijs die ooit in het programma gewonnen werd, was de €1.120.000 die Krijn in oktober 2017 won. Hij vroeg zijn vrouw na de winst meteen ten huwelijk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie