OMG

Alex Aiono wordt door familie verwelkomd met prachtige Haka-dans

  1. Newschevron right
  2. Alex Aiono wordt door familie verwelkomd met prachtige Haka-dans

Alex Aiono is bekend van zijn YouTube-videos. Hij begon vijf jaar geleden zijn longen uit zijn lijf te zingen en creëerde daarmee een enorme fanbase. Wat veel fans alleen niet wisten is dat de YouTuber half-Maori (oorspronkelijke bevolking van Nieuw-Zeeland) is. Toen Alex zijn familie in Nieuw-Zeeland bezocht, werd hij daar op het vliegveld met hun gebruikelijke Haka verwelkomd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

haka

In de video zie je hoe Alex aankomt op het vliegveld en precies op dat moment beginnen zijn familieleden de Haka uit te voeren. De Haka is een ceremoniële dans die Maori beoefenen om hun voorvaderen aan te spreken. In eerste instantie lijkt het alleen van de kant van Alex' familie te komen, maar wanneer de camera omdraait, zie je dat de YouTuber zijn roots omarmt en met zijn familie meedoet.

youtube-covers

Alex Aiono werd een YouTube-sensatie toen hij vijf jaar geleden zijn kanaal begon. Hij vlogte eerst, maar werd daarna steeds bekender om de covers die hij af en toe plaatste. Inmiddels pakt Alex miljoenen views en is hij een soort YouTube-zanger geworden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie