OMG

Kendall Jenner last van hardnekkige stalker

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Kendall Jenner last van hardnekkige stalker

Model en Kardashian-member Kendall Jenner heeft last van een stalker die tot drie keer toe bij haar woning bleef opduiken. Ook al staat haar stulpje van 8,5 miljoen in een gated community, de man (37) wist zowel op haar veranda als bij haar zwembad te komen. Dit terwijl hij niet binnen een straal van 300 meter van haar huis mocht komen. In dezelfde (blijkbaar niet zo goed) bewaakte wijk wonen ook Britney Speas, Paris Hilton en Christina Aguilera.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet de eerste keer

Kendall had al eerder last van gestalk. Vorig jaar werd ze belaagd door een man die haar 'vijandige en bedreigende' berichten stuurde. Hij kreeg uiteindelijk een contactverbod.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

meer stalkers

Kendall is niet de enige celeb die te maken heeft met stalking. Talloze sterren waaronder Kendall's halfzus Kim Kardashian, Rihanna, Selena Gomez, Gigi Hadid en Jennifer Lopez werden de afgelopen jaren ook gestalkt. De lijst is eindeloos. Soms gaat het zover dat er zelfs een poging tot ontvoering wordt gedaan. Dit was begin dit jaar het geval bij zangeres Lana Del Rey.

nederland

Niet alleen internationale beroemdheden zijn het doelwit van stalking. Ook in Nederland komt het relatief vaak voor. Volgens het CBS waren er in 2017 bijna 3000 meldingen. Dit zijn alleen de gevallen die gemeld zijn bij de politie. De daadwerkelijke aantallen liggen waarschijnlijk veel hoger.

Ster advertentie
Ster advertentie