OMG

Dansende 'TikTok Dokter' gaat viral met zijn vrolijke video's

foto: TikTok: TikTok Doc
  1. Newschevron right
  2. Dansende 'TikTok Dokter' gaat viral met zijn vrolijke video's

De Amerikaanse dokter Jason Campbell heeft moves! Deze TikTok Doc, zoals hij zichzelf noemt, gaat viral met zijn dansvideo's op TikTok. Zijn motto: neem je werk serieus, niet jezelf.

Dans

De 31-jarige Jason is een anesthesist en werkt in het Oregon Health and Sciense University in Portland. Op zijn TikTok zijn tientallen filmpjes te zien waarin hij alleen of met een andere ziekenhuismedewerker een dansje doet. Aan een lokale nieuwszender van Portland vertelt hij dat dansen een goede manier is om de lange werkdagen vol te houden :"We moeten dit doorstaan met fysieke en mentale gezondheid en dat is waar dansen goed voor is."

@drjcofthedc

Calling all the real dancers—it’s salsa time. ##killyourvibe ##bailando ##salsa ##salsachallenge ##fyp ##foryourpage ##tiktokdoc ##drjcofthedc ##goviral ##viral

♬ La Loma Del Tamarindo - El Gran Combo De Puerto Rico

Coronavirus foot shake

De TikTok Doc bereikte het grote publiek na zijn viral video van de 'Coronavirus Foot Shake'. Het TikTok-filmpje is al bijna vier miloen keer bekeken.

@drjcofthedc

Coronavirus Foot Shake. No hand shakin’ allowed in the hospital!##coronavirus ##oohnananachallenge ##oohnanana ##ohnana @jimmyfallon @charlidamelio

♬ Oh Nanana - Remix - dj 6rb & bonde r300

Boodschap

Jason begon zijn account niet alleen om bij iedereen een lach op het gezicht te toveren, hij had ook een serieuze boodschap. Hij wilde laten zien dat er ook Afro-Amerikaanse dokters bestaan. "We zijn meer dan alleen atleten", schrijft hij bijvoorbeeld bij een van zijn video's. De boodschap dat iedereen - ongeacht huidskleur of afkomst - dokter kan worden, verspreidt hij ook via Twitter en Instagram.

Ster advertentie
Ster advertentie