OMG

VIDEO: Jack $hirak geklapt in Parijs

foto: instagram/jackshirak
  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Jack $hirak geklapt in Parijs

Sommige geluidjes worden een geniale beat en zorgen voor money in je pocket. Andere geluidjes kunnen je klappen opleveren. Dat werd Jack $hirak pijnlijk duidelijk tijdens een trip in Parijs. Hij kreeg een klap van een man die naast hem stond, maar kan nog wel lachen om de BENG: "Deze man heeft me gewoon geklapt ??????? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA!"

Jack $hirak was trouwens niet de enige die om de klap kon lachen. Ook Ali B, Jayh, Sevn Alias en Latifah gaan helemaal stuk op zijn Insta.

Biertje

Op Jack $hiraks Insta Stories is te zien dat hij de ochtend in Parijs opende door een biertje te drinken met een gezellige bejaarde man. Daarna ging de producer de straat op waar hij een kloon van Donnie en zijn snelle planga tegen het lijf liep.

Platte hand

Wat Jack $hirak vervolgens tegen het lijf liep was een klap van iemand die naast hem stond. Waarschijnlijk was de man niet gediend van het vervelende geluidje dat Jack maakte, maar goed... niet ieder piepje kan een hit zijn toch? De topproducer kan er gelukkig nog om lachen. Klap of geen klap, hij blijft een man met een missie, want op een dag wordt hij miljonair:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie