OMG

Schadelijke truc om je haar te krullen gaat viral op TikTok

foto: Screenshot TikTokfoto: Screenshot TikTok
  1. Newschevron right
  2. Schadelijke truc om je haar te krullen gaat viral op TikTok

Op TikTok worden regelmatig tips gedeeld. Momenteel gaat er een lifehack rond die een tikkeltje bizar is: je zou je haren kunnen krullen met behulp van een radiator. De trend gaat viral op TikTok, maar experts noemen het gevaarlijk en raden het af.

In de filmpjes draaien jonge vrouwen hun lange lokken om een warme radiator heen. Na een paar seconden wachten zou je daarmee dezelfde prachtige krullen krijgen als wanneer je een krultang gebruikt. Momenteel gaat deze trend compleet viral op TikTok.

Haar beschadigen

De nieuwe trend/manier om je haar te krullen is niet alleen gevaarlijk, omdat je makkelijk je gezicht kan verbranden, je loopt ook nog eens een grote kans om je haar te beschadigen."De meeste radiatoren zijn van gietijzer, dus er wordt veel te veel warmte afgevoerd", vertelt een haarstylist tegen Allure. Daarnaast is het zo dat een krultang meestal is gemaakt van keramische platen die zijn bedoeld voor gebruik op het haar en een radiator heeft dit natuurlijk niet. Gebruik in het vervolg dus gewoon een krultang en vergeet nooit je haar te beschermen tegen de hitte met een speciale spray.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie