OMG

OnlyFans-model toont dolblij haar borsten na winst in bokswedstrijd

foto: DAZN
  1. Newschevron right
  2. OnlyFans-model toont dolblij haar borsten na winst in bokswedstrijd

OnlyFans-model Daniella Hemsley was afgelopen weekend wel heel blij na haar winst tijdens een bokstoernooi. Ze was zo blij dat ze het vierde door haar borsten in volle glorie te laten zien aan de kijkers.

'Overweldigd'

Het voorval vond plaats tijdens het Kingpyn Boxing-toernooi, waarbij influencers het tegen elkaar opnemen. Hemsley nam het in een pot op tegen Aleksandra Daniel en won na een unanieme beslissing van de jury. Hemsley was ontzettend gelukkig na die beslissing en besloot het te vieren door haar voorgevel aan de wereld te tonen. Spijt van haar actie had Hemsley vlak na afloop niet. "Ik raakte een beetje overweldigd en ik wilde mezelf uiten, dus f*ck it", liet ze in een interview met Fred Talks Fighting weten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kritiek

Veel kijkers konden de actie echter niet waarderen. "Dit is beschamend en een schande voor de sport. Wat is haar doel überhaupt?", liet iemand op Twitter weten. Een andere Twitteraar schreef: "Er zijn ook kinderen die kijken."

'Waarom niet?'

Na de kritiek liet Hemsley in gesprek met Alpha Plug weten dat ze de organisatie al voor de wedstrijd had gevraagd of haar actie toegestaan was. "Ik kreeg toestemming van de organisatie en ik zou het alleen doen als ik zou winnen. Dat is uiteindelijk ook gebeurd en ik raakte overenthousiast, en ja, waarom zou ik het niet doen?"

Kingpyn-promotor Chris Boyne vertelde in gesprek met iFLTV dat hij "niet bepaald fan" was van de actie, maar dat hij het wel begrijpt. "Kijk, het zijn socialmediasterren en het is wat het is. Ze willen simpelweg viral gaan."

Gezoen voor wedstrijd

De actie van Hemsley was zaterdag niet de enige actie tijdens het bokstoernooi die viral ging. Zo besloten influencers Amber O'Donnell en Whitney Johns elkaar op de bek te pakken net voor hun wedstrijd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie