OMG

Deze nieuwe Karma Is a Bitch-challenge verovert Chineze sociale media

  1. Newschevron right
  2. Deze nieuwe Karma Is a Bitch-challenge verovert Chineze sociale media

Het internet zou het internet niet zijn als er geen miljoenen challenges op rond zwerfde. Gebruikers van sociale media komen op één of andere manier dichterbij elkaar door dezelfde uitdaging uit te voeren. Ook de nieuwe Karma is a Bitch-challenge is daar onderdeel van. Het is nu nog alleen in China bezig, maar het zal niet lang duren voordat ook deze challenge de hele wereld over gaat.

wraak

De challenge moet een soort wraakactie zijn tegenover je aartsvijand. Klinkt dramatisch, no doubt. Eerst laat je je normale gezicht zien. Vervolgens laat je snel iets over het beeld vallen totdat er een 'mooiere' versie van jezelf voor de camera staat. Natuurlijk kunnen een dramatische quote en een gepaste track niet missen. Check hieronder een aantal voorbeelden:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

#dontjudgechallenge

Het is niet helemaal nieuw, want er was een paar jaar geleden al een soortgelijke challenge die het internet veroverde, namelijk de #dontjudgechallenge. Deze ging als een lopend vuurtje het internet rond, maar er was ook veel kritiek op. De bedoeling van de challenge was om iedereens schoonheid te laten zien. De kritiek kwam echter van alle kanten, omdat velen vonden dat alleen 'mooie' mensen konden meedoen. Misschien wordt de Karma is a Bitch-challenge wel beter ontvangen.

Ster advertentie
Ster advertentie