OMG

Opa neemt kleindochter mee naar schoolfeest, omdat ze geen date had

  1. Newschevron right
  2. Opa neemt kleindochter mee naar schoolfeest, omdat ze geen date had

Prom is voor veel Amerikaanse scholieren het belangrijkste evenement van het jaar. Hoewel de meeste leerlingen uitkijken naar dit eindejaarsfeest, is het voor sommigen ook een confronterend moment. De bedoeling is namelijk dat iedere jongen een meisje vraagt om als date mee naar prom te gaan. Maar wat nou als je door niemand gevraagd wordt?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Opa

Dat overkwam de 17-jarige Kaylah Bell uit Californië. Gelukkig was er nog haar 67-jarige opa Alvin. Hij liet zijn kleindochter echt niet zielig thuiszitten, dus besloot zelf haar date te zijn. Dat niet alleen, hij droeg ook nog een outfit die paste bij de uitbundige, kleurrijke jurk van Kaylah. Dat is te zien op de foto's die Kaylah op Twitter gezet heeft. De tweet is inmiddels meer dan honderdduizend keer geliket.

Close

"Dat mijn opa met mij matchte, was echt een blessing voor mij. Het maakt me emotioneel als ik eraan denk, want we zijn heel close. Ik voelde me gewoon heel gezegend dat ik deze herinnering met hem mocht vastleggen", vertelt Kaylah aan de Daily Mail.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie