OMG

Cash me ousside-meisje geeft moeder cheque van 55.000 euro: ''Merry Christmas, bitch!''

foto: YouTube: The Dr. Phil Show
  1. Newschevron right
  2. Cash me ousside-meisje geeft moeder cheque van 55.000 euro: ''Merry Christmas, bitch!''

Iedereen heeft zo zijn maniertjes om aan de top te komen. Het meisje dat wereldberoemd werd vanwege haar ''Cash me ousside, how bow dah?'' -uitspraak bij Dr. Phil, was misschien wel de opvallendste verschijning van vorig jaar. Na de uitzending was Danielle Bregoli in één klap bekend. Ze ging zich richten op muziek, bracht een clip uit onder haar alter ego Bhad Bhabie en werd getekend bij Atlantic Records.

''Merry Christmas, Bitch!''

Sinds haar 'doorbraak' bij Dr. Phil heeft ze niets meer te klagen over geld. Speciaal voor kerstmis schenkt ze haar moeder een cheque van 65.271 dollar (omgerekend 54.650 euro), waarmee ze haar hypotheek kan afbetalen. Ze doet dat uiteraard wel in eigen stijl. ''Merry Christmas, bitch!'', roept ze naar haar moeder die kort daarna in tranen uitbarst.

Onhandelbaar

De toen nog 13-jarige Danielle zat met haar moeder Barbara bij Dr. Phil, omdat ze compleet onhandelbaar was. En dat bleek ook wel in het gesprek dat Dr. Phil met haar probeerde te voeren. Mocht je vergeten zijn hoe dat eraan toeging, vind je hieronder nog eens de video om je geheugen op te frissen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie