OMG

Rapper Sjors valt Tim Hofman aan in nieuwe #BOOS-aflevering

foto: YouTube: #BOOS
  1. Newschevron right
  2. Rapper Sjors valt Tim Hofman aan in nieuwe #BOOS-aflevering

Rapper Sjors weet zichzelf op de een of andere manier altijd wel in de kijker te spelen. Gaat het niet over een pornofilm met Kim Holland, dan gaat het wel om bijvoorbeeld een nutteloze beef met Ali B. En dit keer kreeg hij het aan de stok met Tim Hofman.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

principekwestie

#BOOS-presentator Tim Hofman kreeg de afgelopen drie jaar een shitload aan brieven opgestuurd van mensen die opgelicht zijn door rapper Sjors. Waaronder van Hielke. In 2017 bestelde hij een cd bij rapper Sjors, maar die is nooit aangekomen. Hij betaalde er destijds vijftien euro voor en hoewel het slechts om een klein bedrag gaat, is het meer een principekwestie waarom hij de oplichter wil aanpakken. Hielke's retourtje met de trein, om vanuit huis in Almelo naar de plek te komen waar ze rapper Sjors zouden confronteren, kostte namelijk veel meer: 53 euro.

Raar mannetje

Zogenaamd onder het mom van een nieuw programma van BNNVARA probeerde Tim de rapper naar een publieke locatie te lokken. Helaas pindakaas, want hij kwam niet opdagen. Maar zo makkelijk geeft de #BOOS-crew natuurlijk niet op. Daarom gingen ze langs het huis van de oplichter. Hij bleek uiteindelijk wel thuis te zijn, maar deed bewust niet open toen ze aanbelden.

Gelukkig weet Tim niet wat opgeven betekent, want toen zijn crew via via te weten kreeg op welke locaties rapper Sjors optredens had, gingen ze gewoon daar langs. En de confrontatie, die kwam harder aan dan verwacht. Letterlijk.

Ster advertentie
Ster advertentie