OMG

Schokkend: heroïne deed dit in zeven maanden met haar zoon

foto: facebook.com/Jennifer Salfen-Tracy
  1. Newschevron right
  2. Schokkend: heroïne deed dit in zeven maanden met haar zoon

Een Amerikaanse moeder heeft op Facebook een schokkende voor en na-foto gedeeld van haar aan heroïne verslaafde zoon Cody. Jennifer Salfen-Tracy wilde met de onderstaande foto's voor eens en altijd duidelijk maken hoe verwoestend de harddrug kan zijn.

In 7 maanden tijd

Cody lijkt op de eerste foto een sportieve en stevig gebouwde man die gezond uit zijn ogen kijkt. De schokkende transformatie zien we op de foto die zeven maanden later zou zijn genomen. Jennifers oudste zoon Cody is daarop graatmager en ziet er heel belabberd uit. Hij blijkt nu dakloos te zijn en rond te zwerven in Las Vegas. Zijn heeft al weken niets meer van hem vernomen.

Waarom mama dit deelt

Moeder Jennifer zegt dat ze de beelden deelt, zodat mensen precies weten wat de situatie van Cody is. Ook heeft ze in de afgelopen periode geleerd dat ze haar gedachten moet delen. Ze hoopt op deze manier dat anderen beseffen hoe enorm groot dit verwoestende drugsprobleem is en hoe snel het kan gaan. Ook heeft Jennifer haar zoon Cody getagd in het bericht, in de hoop dat hij contact met zijn gezin wil opnemen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie