OMG

Chinese vrouw koopt huis met 20 iPhones van 20 vriendjes

  1. Newschevron right
  2. Chinese vrouw koopt huis met 20 iPhones van 20 vriendjes

Soms kan een plan zó ongelofelijk slecht zijn dat je er respect voor begint te krijgen. Een vrouw uit Zuid-China die online bekendstaat als Xiaoli heeft een huis gekocht dankzij cadeautjes van haar 20 vriendjes. Ze kreeg ze zover dat ze allemaal de nieuwste iPhone voor haar kochten.

Koophuis

Xiaoli verkocht de iPhone 7's voor in totaal 15.500 euro. Dat was precies voldoende om een aanbetaling te doen voor een huis in de Zuid-Chinese stad Shenzhen. Een vriendin van de vrouw, blogger Proud Qiaoba, deelde het verhaal en vertelde nog wat meer over Xiaoli.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ongelofelijk!

Proud Qiaoba schrijft dat Xiaoli de oudste dochter is uit een gezin dat het niet makkelijk heeft. Haar moeder is huisvrouw en haar vader een hardwerkende man. "Xiaoli heeft alles op alles gezet om een koophuis voor haar papa en mama te kopen. Het is ongelofelijk dat het haar op deze manier is gelukt," schrijft haar vriendin.

Verhaal bevestigd

BBC Trending heeft het bedrijf dat de iPhones kocht benaderd. Een woordvoerder bevestigt dat ze begin oktober 20 iPhones van een vrouwelijke klant hebben gekocht en haar daarvoor 115.000 yuan (omgerekend 15.523 euro) hebben betaald. De vrouw wilde door alle ontstane media-aandacht geen interviews meer geven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie