OMG

Slecht idee: overvaller probeert UFC-vechtster te beroven

foto: youtube/UFC
  1. Newschevron right
  2. Slecht idee: overvaller probeert UFC-vechtster te beroven

Een overvaller in Rio de Janeiro dacht simpel een smartphone van een Braziliaanse vrouw te gaan stelen, maar dat bleek een grote fout. De vrouw die hij uit had gekozen bleek UFC-vechtster Polyana Viana en zij liet de overvaller alle hoeken van de straat zien.

Hoe laat is het?

Polyana Viana vertelde de politie dat ze op een taxi aan het wachten was in Rio, toen de man naar haar toe sneakte. "Hij ging naast mij zitten en vroeg de tijd. Ik vertelde hem hoe laat het was, maar hij bleef zitten." Toen ze haar smartphone terug wilde stoppen zei de overvaller dat hij gewapend was en dat Polyana haar mobieltje moest inleveren.

Nepwapen

De overvaller dreigde met een wapen, maar het viel Polyana op dat het 'wapen' opvallend zacht was en daarom geloofde ze het niet. De man zat dicht bij haar en daarom dacht ze dat hij het wapen nooit op tijd zou kunnen trekken. Ze stond op, gaf hem twee stoten en deed daar gratis een harde kick bij. Daarna hield ze hem in de rear-naked-choke, de wurggreep waarmee ze tijdens haar UFC-debuut won. En zo werd de overvaller overmeesterd!

Niet de eerste keer

Volgens verschillende bronnen is het overigens niet voor het eerst dat iemand de telefoon van Polyana Viana probeert te stelen. Eerder probeerden twee andere mannen het blijkbaar ook en zij zouden ook zijn getrakteerd op klappen. Mocht je meer geïnteresseerd zijn in de UFC-toernooien, dan hebben we goed nieuws! De UFC-events kan je binnenkort live kijken bij Veronica!

Ster advertentie
Ster advertentie