OMG

FOTO'S: vrouw stuurt dickpics door naar moeder van afzender

  1. Newschevron right
  2. FOTO'S: vrouw stuurt dickpics door naar moeder van afzender

De twintigjarige Madi Kohn heeft afgerekend met een jongen die haar ongevraagd foto's van zijn geslachtsdeel stuurde via Instagram. De student waarschuwde al op haar profiel dat ze dickpics naar de moeders van de afzenders zou sturen, maar ene Ryan had de waarschuwing blijkbaar niet begrepen. Zijn moeder weet er ondertussen alles van.

Screenshot naar je moer

Madi heeft even moeten zoeken op Facebook, maar vond uiteindelijk Ryans moeder. Ze schreef de moeder een berichtje en stuurde daarbij een leuke screenshot mee. "Hoi, ik zie dat Ryan uw zoon is. Ik heb nooit met hem gesproken en ook nooit ontmoet, maar hij stuurde deze foto naar mijn Instagramprofiel. Kan je hem vragen om dit soort ongevraagde foto's niet naar vrouwen te sturen. Ik heb hier niet om gevraagd."

Moeder reageert

Ryans moeder reageerde een dag later en bood haar excuses aan voor het gedrag van haar zoon. Het is blijkbaar een goede jongen, maar ze gaat toch een hartig woordje met hem spreken.

Ryan snapt het niet

Ryan heeft de boodschap blijkbaar niet begrepen, want hij zei tegen Buzzfeed het volgende: "ALS het mijn foto zou zijn die ze deelde, dan was het illegaal geweest. Dat zou je toch moeten weten. (..) Dat soort foto's mag je niet zomaar met anderen delen. Mijn moeder, zus en andere familieleden boeit dit niet. Ik denk dat ze dit verhaal daarom zo groot heeft geprobeerd te maken."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie