OMG

Mike Tyson gaat Chris Brown trainen voor gevecht Soulja Boy

  1. Newschevron right
  2. Mike Tyson gaat Chris Brown trainen voor gevecht Soulja Boy

Het is nu officieel bekend dat er een boksmatch aankomt tussen Soulja Boy en Chris Brown. De twee hebben sinds een week beef en gaan dat face-to-face uitvechten. Soulja Boy regelde Floyd Mayweather al als trainer. En nu heeft ook Chris Brown een geschikte trainer gevonden.

HALF MILJOEN

Bokser Floyd Mayweather heeft geld ingezet op de winst van Soulja, en schijnt hem ook te gaan trainen. Soulja lijkt zo overtuigd van zijn eigen succes, dat hij al een miljoen dollar op zichzelf heeft ingezet. 50 cent kiest de kant van Chris Brown en wil dat hijzelf en Floyd in totaal een half miljoen inzetten op de wedstrijd. Het gewonnen geld, dat bestaat uit de inzet van Soulja Boy, Mayweather en 50 cent, zal gaan naar een goed doel.

trainer

Toen 50 cent hoorde dat Floyd Mayweather Soulja Boy zou gaan trainen, ging hij ook op zoek naar een trainer voor Chris Brown. Op Instagram heeft 50 nu een filmpje geplaatst waarin hij bekend maakt dat hij niemand minder dan Mike Tyson heeft geregeld als trainer van Chris Brown.

In een ander filmpje is een deel van het telefoongesprek te horen: "Luister Mike, ze zeggen dat Floyd Soulja Boy zal trainen, dus heb ik gezegd dat ik Mike Tyson moet hebben als trainer voor Chris Brown." Tyson reageerde daarop met: "Soulja Boy gaat zijn lesje leren"

gevecht

De hele ruzie tussen Soulja Boy en Chris Brown begon toen Soulja een foto van Chris' ex Karrueche likete en reageerde met een 'heart eyes' emoji. Het gevecht zal naar alle waarschijnlijkheid plaatsvinden in maart 2017, maar er zijn ook geruchten dat de twee rappers het al op 28 januari tegen elkaar zullen opnemen.

Ster advertentie
Ster advertentie