OMG

Man faket gewapende overval voor bizar huwelijksaanzoek

foto: Facebook: ViralHog
  1. Newschevron right
  2. Man faket gewapende overval voor bizar huwelijksaanzoek

Dat je bij het ten huwelijk vragen van je partner origineel wilt zijn, oké, maar je kan ook te ver gaan. Dat was zeker het geval bij een man uit het Amerikaanse Boston. Hij joeg zijn toekomstige vrouw namelijk de stuipen op het lijf door een gewapende overval in scène te zetten. Huilen moest de dame in kwestie dan ook zeker, alleen niet van geluk...

Overval in avondwinkel

Het plan van de romanticus verliep als volgt: het stelletje doet boodschappen in een avondwinkel, als er aan de kassa een zogenaamd gewapende man staat die de kassamedewerker om geld vraagt. De vrouw krijgt na een tijdje door wat er aan de hand is en wordt dan door de overvaller samen met haar man naar het hoekje van de winkel gejaagd.

Vragende overvaller

De vrouw kruipt huilend van angst op de grond als de overvaller hen vragen begint te stellen. Hij vraagt of ze kinderen hebben en hoe oud ze zijn, waarop het koppel antwoordt dat ze drie kids hebben: een van veertien, vier en twee jaar oud. De boef vraagt vervolgens aan de man of de vrouw zijn vriendin is. "Hoe bedoel je, zijn jullie niet getrouwd? Ik zie geen ring?"

I'm gonna kill you!

Dan komt de aap uit de mouw. De overvaller zegt: "weet je wat? waar wacht je op!" en loopt vervolgens naar het stel toe om de man een doosje te overhandigen. Daarin blijkt een trouwring te zitten. De man gaat op zijn knie, of nou ja, dat zat hij al en vraagt zijn vriendin ten huwelijk. Zij snapt nog steeds niet wat er in godsnaam gaande is, maar lijkt uiteindelijk toch een soort van opgelucht te zijn. Wonder boven wonder zegt ze uiteindelijk ja, gevolgd door een "ik ga je vermoorden!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Spijt

De man heeft later nog een video geupload waarin hij uitlegt waarom hij dit rare incident in scène heeft gezet. Hij wilde namelijk vooral geen standaard aanzoek doen. "Ik maakte een lijst met 25 ongewone manieren om een aanzoek te doen. Sommige waren een beetje extreem, sommige romantisch." De meeste ideeën waren niet uitvoerbaar, omdat ze te duur of illegaal waren. Uiteindelijk koos hij daarom voor het overval-verhaal, maar hij geeft toe dat het niet is gelopen zoals hij gewild had en dat hij zich er erg rot over voelt.

"Ik weet niet of ik heb onderschat hoe eng het was of heb overschat hoe dapper ze is, maar ik zat er in ieder geval naast. Ver naast. Heel ver naast."

Nieuwe poging

De vrouw heeft ondanks de foute inschatting de ring in ontvangst genomen. Toch wilde de casanova het nog goedmaken. Hij deed een nieuw aanzoek, maar dan eentje waar geen wapens en paniekaanvallen aan te pas kwamen. "Ik vond dat je een beter aanzoek verdiende dan de eerste. Ik hoop dat dit het goedmaakt, want ik denk niet dat onze relatie een derde poging overleeft."

Ster advertentie
Ster advertentie