OMG

Stiekeme wietrokers treffen tijger aan in verlaten huis

  1. Newschevron right
  2. Stiekeme wietrokers treffen tijger aan in verlaten huis

Twee jongens in Houston, Texas, leken gisteren wel in een scene van The Hangover terecht te zijn gekomen. Terwijl ze een plekje zochten om stiekem een jointje te roken, troffen ze in een verlaten huis een tijger aan! Het dier was veel te dik en zat in een kleine kooi. De jongens dachten eerst nog dat ze aan het spacen waren, maar waarschuwden daarna direct de politie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

dik en ongezond

Het duurde even voor de politie de jongens echt geloofde, maar daarna werd de tijger al snel door de Amerikaanse dierenbescherming verdoofd en naar een gespecialiseerde dierenarts gebracht. Naast dat het dier veel te dik is, is het ook in slechte gezondheid. Er wordt momenteel onderzoek gedaan naar de eigenaar van het dier. Welke straf hem te wachten staat, is nog niet duidelijk.

gevaarlijk

Volgens Heidi Krahn, directeur van Center for Animal Research & Education zou de tijger uit Mexico gesmokkeld kunnen zijn. Aan ABC 13 vertelt ze dat er helaas nog steeds fokkers zijn die in exotische dieren handelen. Dat, terwijl het extreem gevaarlijk is om tijgers te houden. Heidi vergelijkt ze met een geladen pistool, die elk moment kan afgaan wanneer je het dier benadert.

Ster advertentie
Ster advertentie