OMG

Spaanse broers leven een week met dode moeder in huis

foto: Screenshot video Mirror
  1. Newschevron right
  2. Spaanse broers leven een week met dode moeder in huis

Vier Spaanse broers hebben hun dode moeder een week in huis laten liggen. De jongens, in de leeftijd van vijf tot en met dertien jaar, dachten dat hun moeder en haar partner gewoon lagen te slapen. Na stankoverlast hebben de buren uiteindelijk de hulpdiensten gebeld.

slapen

De jongens hadden geen idee dat hun moeder en haar partner waren overleden. Zij dachten dat de twee nog lagen te slapen en het gewoon koud hadden. Een van de broers had zelfs tegen de buren gezegd dat hun moeder al een aantal dagen lag te slapen. De jongens gingen zelf naar school en verzorgden zichzelf.

overdosis

In het begin hadden de buren nog niets door. Na een aantal dagen roken ze plotseling een vreemde stank. Dat kwam natuurlijk van de lichamen af. De buren schakelden de politie in, die de moeder en haar partner uiteindelijk vonden. Volgens de hulpdiensten hadden de twee een overdosis medicatie genomen.

opvang

De broers zitten ondertussen met elkaar in een opvang. Hier worden ze verzorgd en zullen ze nog een tijdje blijven. De biologische vader van de broers probeert er inmiddels voor te zorgen dat hij het gezag over de jongens krijgt. Hij wil namelijk verder voor de jongens gaan zorgen.

Ster advertentie
Ster advertentie