OMG

Niemand wil meet & greet met Niels uit Temptation Island

foto: Youtube: RTL Entertainment
  1. Newschevron right
  2. Niemand wil meet & greet met Niels uit Temptation Island

De sterren die meedoen aan Temptation Island en Temptation Island VIPS zijn in korte tijd ontzettend bekend geworden, maar dat staat nog niet garant voor succes bij de fans. Dat bleek toen Niels uit Temptation Island op zijn Instagrampagina aan zijn volgers vroeg of er behoefte was aan een meet & greet.

geen behoefte

Niels van der Zanden, zoals Niels volledig heet, plaatste via zijn stories op Instagram de vraag of er behoefte was aan een meet & greet. En hoewel de Temptation-ster er zelf best zin in leek te hebben, bleek bijna 80 procent van zijn volgers totaal geen behoefte te hebben aan een ontmoeting met de realityster.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stiekem weer samen

Niels was gisteren samen met zijn vriendin (of inmiddels ex-vriendin?) Rosanna te gast bij RTL Boulevard, waarin hij vertelde over zijn laatste deelname aan Temptation Island. Daar leek het er stiekem op dat hij toch weer samen is met Rosanna. Niet zozeer door de uitspraken die de twee doen, maar een blik zegt in sommige gevallen meer dan duizend woorden... Of de twee echt weer bij elkaar zijn moeten Rosanna en Niels nog heel even geheim houden.

'Puur frustratie'

Wel vertelde Niels over zijn band met Fabiola, waar hij in dit seizoen van Temptation Island als een blok voor lijkt te vallen. "Nee het was geen liefde, maar puur frustratie naar Rosanna toe", zei hij hierover.

Ster advertentie
Ster advertentie