OMG

Braziliaanse gevangene doet ontsnappingspoging verkleed als zijn dochter

  1. Newschevron right
  2. Braziliaanse gevangene doet ontsnappingspoging verkleed als zijn dochter

Een Braziliaanse drugshandelaar heeft het afgelopen weekend een ontsnappingspoging gedaan door zich te verkleden met de kleding van zijn dochter. Helaas voor hem waren de pruik, het masker, de bril en de vrouwenkleding niet goed genoeg om langs de bewakers te komen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nerveus

Clauvino da Silva, zoals de man heet, had de kleding van zijn 19-jarige dochter aangetrokken die hem bezocht had. De gevangene wilde zich voordoen als zijn dochter en de gevangenis verlaten via de hoofdingang. Hoewel de vermomming nog redelijk overtuigend was, zorgde zijn nerveuze gedrag toch voor argwaan bij de bewaking. Op het moment dat hij de gevangenis wilde verlaten, hielden ze hem aan om uit te zoeken wat er aan de hand was.

Medeplichtig

Da Silva, die een gevangenisstraf van 73 jaar en 10 maanden uitzit, is naar een extra beveiligde afdeling gebracht. Zijn dochter zit vast op verdenking van medeplichtigheid. Daarnaast worden er nog zeven andere personen ondervraagd over de rol die zij hebben gespeeld bij de ontsnappingspoging. Onder de verdachten is een vrouw die het masker mee naar binnen gesmokkeld had. Omdat ze zwanger was, werd ze niet gefouilleerd tijdens haar gevangenisbezoek.

Ster advertentie
Ster advertentie