OMG

Video waarin vrouw pruik afzet in First Dates gaat viral

  1. Newschevron right
  2. Video waarin vrouw pruik afzet in First Dates gaat viral

In het programma First Dates worden er twee mensen die elkaar niet kennen aan elkaar gekoppeld in een blind date. Gisteren werd in Engeland een nieuwe aflevering uitgezonden. Er was één date in de aflevering die extra opviel. Namelijk die van Jordan en Eve.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Alopecia

De 22-jarige Eve heeft alopecia. Een haaraandoening waarbij een persoon gedeeltelijk kaal wordt. In erge gevallen kan het tot complete kaalheid leiden. Eve vertelt in het programma dat ze veel gepest is om haar uiterlijk.

"Het is heel zwaar om dit te hebben. mijn ouders hebben altijd hard gespaard voor mij zodat ik mooi haar kon hebben."

Date

Eve gaat op haar eerste date met Jordan. In eerste instantie valt haar kale hoofd niet op, omdat ze een pruik draagt. Maar al gauw vertelt ze: "Ik zeg het meestal maar meteen aan mensen: ik heb geen haar. Ik draag een pruik".

Mooi

In het begin is Jordan nog een beetje geshockt. Wanneer Eve vertelt dat het irritant is om de pruik op te houden, zegt hij: "Dan zet je het toch gewoon af?". Eve moet er even over nadenken, maar na een kort toiletbezoek komt ze zonder pruik terug. De reactie van Jordan is heel positief. Hij vindt dat het haar staat en noemt haar prachtig en uniek.

Uiteindelijk kiest Eve er voor om niet op een tweede date met Jordan te gaan.

Ster advertentie
Ster advertentie