OMG

Boosie Badazz betaalt man $554 om hem keiharde bitch slap te geven voor clip

foto: Twitter: Rap All-Starsfoto: Twitter: Rap All-Stars
  1. Newschevron right
  2. Boosie Badazz betaalt man $554 om hem keiharde bitch slap te geven voor clip

Rapper Boosie Badazz heeft wel iets heel opmerkelijks gedaan voor zijn nieuwe videoclip. De rapper betaalde een onbekende man 554 dollar om hem een enorme bitch slap te geven voor de clip van de track Period met DaBaby.

'Punk-ass rapper'

De video werd onder andere door Rap All-Stars verspreid op social media. Daarin is te zien dat Boosie Badazz en DaBaby in een winkel naar de kassa lopen, waarna Boosie door een man wordt aangesproken. Die noemt hem een "punk-ass rapper die niet eens kan rappen". Vervolgens draait Boosie zich naar de man toe en geeft hij hem een keiharde bitch slap.

Veel mensen zijn in de reacties niet te spreken over de actie. Zo tweet iemand: "Ah, de rijken die profiteren van wanhopige mensen". Een andere gebruiker schrijft: "Hij heeft de man echt voor schut gezet en hem 500 dollar gegeven. Hij heeft zoveel geld, waarom verandert hij het leven van die man niet door hem 250.000 dollar te geven?" Maar er zijn ook mensen die de rapper verdedigen. "Die man wist dondersgoed waar hij aan begon", schrijft iemand.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Insta gedeactiveerd

Nadat de beelden viral gingen, werd het Instagram-account van de rapper gedeactiveerd, waarna hij op Twitter een boodschap had voor Mark Zuckerberg: "@zuck, je bent gewoon een racist". Inmiddels is het Instagram-account van Boosie weer actief.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie