OMG

Wyclef Jean onterecht in de boeien geslagen en vastgehouden

  1. Newschevron right
  2. Wyclef Jean onterecht in de boeien geslagen en vastgehouden

Wyclef Jean is vandaag in de boeien geslagen en kort vastgehouden door de politie in Los Angeles. Hij werd onterecht aangezien voor een verdachte van een gewapende overval. Wyclef reed namelijk in een auto die leek op de auto die gebruikt werd bij de gewapende overval. Ook droeg hij een zelfde soort bandana als de verdachte.

waarom

Wyclef is woedend dat hij onterecht in de boeien werd geslagen en vooral de manier waarop, zo laat hij weten op zijn social media.

"Waarom ben ik in de boeien geslagen? Dat is wat ik de politie vroeg toen ze mij oppakten. De politie beval mij mijn handen omhoog te doen. Ik werd meteen in de boeien geslagen. Nog voordat ik mezelf kon identificeren en voordat de politie mij uitlegde waarom ik opgepakt werd. Ondertussen zei ik mijn naam en zei ik dat ze de verkeerde persoon hadden. Ze bleven me negeren en ik werd behandeld als een crimineel."

fout

Nadat Wyclef in de boeien werd geslagen en meerdere malen herhaalde dat ze de verkeerde persoon hadden, bleef de politie hem negeren. Pas toen er "andere politieagenten" arriveerden die zeiden dat ze de verkeerde persoon hadden, werd hij vrijgelaten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

reactie

De LAPD heeft gereageerd op hun officiële Twitteraccount dat zij niet betrokken waren bij het incident. Het waren de Los Angeles County Sherrifs die Wyclef kort vast hebben gehouden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie